Shares naar andere locatie wijzen

< Alle onderwerpen

Je wilt graag de shares naar een andere locatie wijzen dan waar ze nu op ingesteld staan.

Het gaat dan, voor de volledigheid, om de hoofdtoepassingen en de rapportshares die je wilt configureren.

Dat kan natuurlijk. Hieronder leggen we even uit hoe je dat kunt doen.

Shares naar andere locatie wijzen

Volg deze stappen:

Voor het gedeelte rapporten:

1. Als de sectie Agent in de Manager niet is uitgerold, dubbelklik hier dan even op.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de rapportdirectory. Klik op Rapportdirectory instellen.
  3. Klik op OK.
  4. Blader naar en selecteer de nieuwe map waarin je de rapporten wilt opslaan. Klik op OK.
  5. Klik in de beheerconsole op Save & Deploy

Voor het gedeelte applicaties:

1. Als de sectie Agent in de Manager niet is uitgerold, dubbelklik hier dan weer even op.
  2. Klik met de rechtermuisknop Deploy en selecteer Remove Deploy Location.
  3. Klik op OK.
  4. Klik op OK.
  5. Vouw het gedeelte Agent opnieuw uit, klik met de rechtermuisknop op Deploy en selecteer Deploy Installation List.
  6. Typ het UNC-pad naar de nieuwe Application share. Wanneer het verschijnt in de autofill, selecteer het.
  7. Voer een nieuwe naam in voor de installatielijst. Klik op Opslaan.
  8. Klik op OK.
  9. Klik in de beheerconsole op Save and Deploy.

De toepassingen en rapporten zijn nu opnieuw geconfigureerd en verwijzen naar een andere locatie.

Zo verwijs je de shares naar een andere locatie.

Meer informatie vind je in de gebruikersgids.