Limiet op aantal werkplekken?

< Alle onderwerpen

Geldt er een limiet op het aantal werkplekken? Nee 🙂

Easy Software Deployment opereert met een Manager en afzonderlijke Agents die op de apparaten draaien. Deze Agents voeren de commando’s uit die zijn ingesteld in de Manager. Elk end-point heeft een Agent nodig. Elke pc danwel laptop is een end-point.

Er is geen limiet op het aantal Agents dat kan worden ingezet.

De techniek werkt op 10 apparaten én tienduizend apparaten precies hetzelfde.

Je vind meer informatie in de Easy Software Deployment gebruikersgids.